WELKOM IN DE WEBWINKEL!


Kies een categorie...
 ...of scroll naar beneden voor alle artikelen!


Categorieën

Baby & Kind

Beschilderde Figuren

Brocante & Vintage

Haakwerk

Hebbedingetjes

Kleding & Sieraden

Ketting Neushoorn - Groen
Een leuke, elastieken kralenketting met gepimpte dierenhanger. Dit exemplaar betreft een groene ketting met een neushoorn. Leuk voor kinderen of voor als je je nog kind voelt!   Specificaties Lengte: 24 cm Omtrek Nek: ... (meer lezen)
€ 4,95 1
Ketting Giraffe - Oranje
Een leuke, elastieken kralenketting met gepimpte dierenhanger. Dit exemplaar betreft een oranje ketting met een giraffe. Leuk voor kinderen of voor als je je nog kind voelt!   Specificaties Lengte: 24 cm Omtrek Nek: 3 ... (meer lezen)
€ 4,95 1
Lammetje Loes - Roze
Een kleurrijk, handbeschilderd lammetje van polyester. Lammetje Loes is een gezellig bolletje wol voor in de tuin of als decoratie in je huis. Dit exemplaar betreft een roze lammetje met witte bloemetjes en gestreepte oortjes en sokjes. ... (meer lezen)
€ 75,00 1
Laken Baby - Zwart
Een mooi lakentje voor in het babybedje. Dit exemplaar betreft een zwart met wit laken met ruitjes- en bolletjespatroon. Leuk voor je baby'tje of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 150 cm x 100 cm (L x B) ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Laken Baby - Roze
Een mooi lakentje voor in het babybedje. Dit exemplaar betreft een roze met wit laken met bloemetjespatroon. Leuk voor je baby'tje of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 100 cm x 75 cm (L x B) Kleuren: wi ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Laken Baby - Blauw
Een mooi lakentje voor in het babybedje. Dit exemplaar betreft een blauw met wit laken met ruitjespatroon. Leuk voor je baby'tje of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 150 cm x 100 cm (L x B) Kleuren: wit ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Knuffel Konijn - Grijs
Een lieve, gehaakte konijnenknuffel voor een lief kindje. Dit exemplaar betreft een grijs konijntje met een witte das. Leuk voor kinderen of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 30 cm x 10 cm (L x B) Kleur ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Knuffel Konijn - Wit
Een lieve, gehaakte konijnenknuffel voor een lief kindje. Dit exemplaar betreft een wit konijntje met een blauwe das. Leuk voor kinderen of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 35 cm x 13 cm (L x B) Kleure ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Ketting Jachtluipaard - Roze
Een leuke, elastieken kralenketting met gepimpte dierenhanger. Dit exemplaar betreft een roze ketting met een jachtluipaard. Leuk voor kinderen of voor als je je nog kind voelt!   Specificaties Lengte: 24 cm Omtrek Ne ... (meer lezen)
€ 4,95 1
Muts Baby Roosje - Wit
Een schattig babymutsje voor een lief baby'tje. Dit exemplaar betreft een witte muts die voorzien is van een wit roosje. Leuk voor je baby of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 19 cm x 13 cm (L x H) Omtr ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Jurk Kind - Aqua
Een schattig, gehaakt kinderjurkje. Dit exemplaar is aqua van kleur met groene, gehaakte rand en is voorzien van een bloemenmotief en een klein wit roosje. Leuk om jonge kindjes in te laten stralen!   Specificaties Lengt ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Hippe Kip Cartoon
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is wit met groene poten en gele staart en is voorzien van leuke cartoonbeschilderingen. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie dat de kip eier ... (meer lezen)
€ 75,00 1
Hippe Kip Polka Dot - Rood
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is rood met oranje poten en roze bovenkant en is voorzien van een polkadot motief. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie dat de kip eieren le ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Hippe Kip Lente - Groen
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is wit met oranje poten en staart en is voorzien van groene lente beschildering met kuikentjes. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie dat de ... (meer lezen)
€ 75,00 1
Hippe Kip Bambi - Roze
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is wit met oranje poten en  een roze staart en is voorzien van mooie bloemetjes en een schattig hertje. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie ... (meer lezen)
€ 75,00 1
Hippe Kip Kersen - Wit
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is in wit met rode poten en is voorzien van een kersen motief. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie dat de kip eieren legt.   ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Muts Baby Auto - Grijs
Een schattig babymutsje voor een lief baby'tje. Dit exemplaar betreft een grijze muts die voorzien is van een blauw autootje. Leuk voor je baby of als kraamcadeautje.    Specificaties Afmetingen: 19 cm x 17 cm (L x H) ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Obesi Mees - Zwart
Een gezellig dikke mees van polysteen voor bij jou in huis. Wees niet bang, wegvliegen zal hem niet lukken... Dit exemplaar betreft een zwarte Obesi Mees die voorzien is van een witte en rode versiering.   Specificaties ... (meer lezen)
€ 30,00 1
Hippe Kip Polka Dot - Roze
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is in roze met blauwe vleugels en staart en is voorzien van een rood handtasje en een polka dot motief. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Beursje met Rits - Rood
Een vrolijk, met kralen opgeleukt minibeursje. Een perfect item voor iederen die niet volledig afhankelijk wil zijn van haar pinpas!   Specificaties Afmetingen: 9 cm x 7 cm (L x H) Kleuren: rood   LE ... (meer lezen)
€ 3,95 1
Karel Kabouter - Spreuk
Een kleurrijke, handbeschilderde Karel Kabouter. Karel is erg handig als je zelf niet van opruimen of de afwas houdt. Dit exemplaar heeft rode schoenen, een paarse broek, een geel shirt, een groen jasje en een rode muts. Op zijn muts staat d ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Schilderij Vogel
Een oud schilderijtje van een vogel in een brocante lijst. Beter 1 vogel bij jouw aan de muur dan 10 in de lucht.    Specificaties Afmetingen: 31 cm x 21 cm x 1 cm (L x B x H)   LET OP! Dit artikel is oud en tw ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Wijzerplaat
Brocante, vintage wijzerplaat. Leuk om mee te stylen. Wacht niet langer, want tijd is geld!   Specificaties Afmetingen: 20 cm x 20 cm (L x B) Diameter: 20 cm Kleur: beige; zandkleurig; zwart   LET ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Houten Bordje Bloem - Zwart
Een zwart houten bordje, vrolijk beschilderd met bloemetjes voor het stijlen van een hoekje in huis..   Specificaties Afmetingen: 15 cm x 15 cm x 3 (L x B x H) Diameter: 15 cm Kleur: zwart; groen; rood; roze; g ... (meer lezen)
€ 6,95 1
Vlooienspel
Dit vlooienspel komt uit de oude spellendoos! Beginnen jouw handen ook al te jeuken? Het spel is bijna volledig compleet op 2 kleine blauwe fiches na.   Specificaties Afmetingen: 6 cm x 6 cm x 3 (L x B x H) Diamte ... (meer lezen)
€ 6,95 1
Wekker
Ga terug in de tijd met deze oude, nostalgische wekker. Leuk voor styling in een vintage hoekje! De wekker is oudgroen van kleur en is onlangs met pensioen gegaan (niet meer werkzaam).   Specificaties Afmetingen: 11 ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Ooievaar Pop - Ursula
Een oud celluloid popje van het merk Ooievaar met beweegbare oogjes, een oranje topje en een witte rok. Een leuk collectors item! Geef jij Ursula een nieuw thuis?   Specificaties Afmetingen: 21 cm (L) Kleuren: zwa ... (meer lezen)
€ 11,95 1
Poncho Kind - Roze
Een kleurrijke, gehaakte kinderponcho (exclusief hanger) die je kindje lekker warm houdt. Dit exemplaar is een roze met witte poncho en is voorzien van een wit strikje.   Specificaties Afmetingen: 45 cm x 40 cm (B x H) ... (meer lezen)
€ 19,95 1
Ooievaar Pop - Lola
Een oud celluloid popje van het merk Ooievaar met beweegbare oogjes, een blauw topje en een oranje rok. Een leuk collectors item! Geef jij Lola een nieuw thuis?   Specificaties Afmetingen: 18 cm (L) Kleuren: zwart ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Ooievaar Pop - Heidy
Een oud celluloid popje van het merk Ooievaar met beweegbare oogjes en een rood jurkje. Een leuk collectors item! Geef jij Heidy een nieuw thuis?   Specificaties Afmetingen: 18 cm (L) Kleuren: zwart   ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Ooievaar Pop - Annabel
Een oud celluloid popje van het merk Ooievaar met beweegbare oogjes en een wit jurkje. Een leuk collectors item! Geef jij Annabel een nieuw thuis?   Specificaties Afmetingen: 21 cm (L) Kleuren: zwart   ... (meer lezen)
€ 11,95 1
Ooievaar Pop - Kristel
Een oud celluloid popje van het merk Ooievaar met beweegbare oogjes en een zwart bloemenjurkje. Een leuk collectors item! Geef jij Kristel een nieuw thuis?   Specificaties Afmetingen: 21 cm (L) Kleuren: zwart ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Tom en Toos Tortel - Kleurrijk
Twee kleurrijke, handbeschilderde duiven op bol van polyester, genaamd Tom en Toos Tortel. Dit verliefde koppel is leuk ter decoratie of om cadeau te geven bij bijvoorbeeld een bruiloft. Dit exemplaar betreft twee kleurrijke duiven met een r ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Takkie Tekkel Polka Dot - Rood
Een lieve, trouwe rakker van polysteen voor in huis. Takkie Tekkel eet niet veel en is dus erg goedkoop in onderhoud. Gebruik hem niet als waakhond, want blaffen doet hij niet! Dit exemplaar betreft een rode Takkie die voorzien is van witte ... (meer lezen)
€ 50,00 1
Takkie Tekkel Bloemetjes - Geel
Een lieve, trouwe rakker van polysteen voor in huis. Takkie Tekkel eet niet veel en is dus erg goedkoop in onderhoud. Gebruik hem niet als waakhond, want blaffen doet hij niet! Dit exemplaar betreft een gele Takkie die voorzien is van roze b ... (meer lezen)
€ 50,00 1
Hippe Kip Schort - Grijs
Een kleurrijke, handbeschilderde en gezellige Hippe Kip. Dit exemplaar is in grijs met een oranje staart en roze poten en is voorzien van een blauw en oranje schortje. Een leuke scharrel voor in je huis of tuin. We geven geen garantie dat de ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Helga Hert - Roze
Een majestueuze, handbeschilderde hertenkop. Dit exemplaar is in roze met witte stippen en een gouden gewei. Voor elke dierenliefhebber die niet zo handig is met een jachtgeweer!   Specificaties Afmetingen: 35 cm x 35 cm x 2 ... (meer lezen)
€ 65,00 1
Beursje met Beugel - Fuchsia
Een kleurrijk, gehaakt beursje met stevige, metalen sluiting. Dit fuchsia exemplaar heeft een roze-wit-gestreepte sluiting en is voorzien van een wit roosje met lichtgroen blaadje. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Bijtring Olifant
Een fijne, houten bijtring met leuk, gehaakt olifantje. Dit artikel is verkrijgbaar in het geel of in het blauw. Leuk voor wanneer uw baby tandjes krijgt of om te geven als kraamcadeautje!   Specificaties Afmetingen: 11 ... (meer lezen)
vanaf € 6,95 1
Broche Roosje - Wit
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is wit met rood en groen en voorzien van een mooi strikje en roosje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 8 cm x 14 cm (B ... (meer lezen)
€ 3,95 1
Broche Meisje - Blauw
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is blauw met wit en voorzien van een button met schattig meisje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 8 cm x 13 cm (B x H) ... (meer lezen)
€ 5,95 1
Broche Prinsesje - Zwart
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is zwart met roze en voorzien van een button met hartjes en "Prinsesje". Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 8 cm x 12 cm ... (meer lezen)
€ 5,95 1
Broche Hert - Blauw
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is blauw met rood en voorzien van een mooi strikje met roosje en een button met schattig hertje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties ... (meer lezen)
€ 5,95 1
Broche Hond - Blauw
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is blauw met roze en voorzien van een mooi strikje en een button met schattig hondje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetin ... (meer lezen)
€ 5,95 1
Bijtring Konijnenoren
Een fijne, houten bijtring met leuke, roze, gehaakte konijnenoren. Leuk voor wanneer je baby tandjes krijgt of om te geven als kraamcadeautje!   Specificaties Afmetingen: 7 cm x 14 cm (B x H) Doorsnede Bijtring: 5,5 c ... (meer lezen)
€ 4,95 1
Beursje met Knoop - Roze
Een kleurrijk, gehaakt beursje met een houten knoop als sluiting. Dit roze exemplaar heeft een rode rand en is voorzien van een groene knoop en een klein roosje. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop ... (meer lezen)
€ 7,95 1
Broche Vogel - Roze
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is van roze plastic. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 5 cm x 6 cm (B x H) Kleuren: roze   LET OP! ... (meer lezen)
€ 3,95 1
Beursje met Knoop - Geel
Een kleurrijk, gehaakt beursje met een houten knoop als sluiting. Dit gele exemplaar heeft een donkerblauwe rand en is voorzien van een houtkleurige knoop. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop dit le ... (meer lezen)
€ 7,95 1
Beursje met Knoop - Blauw
Een kleurrijk, gehaakt beursje met een houten knoop als sluiting. Dit blauwe exemplaar heeft een gele rand en is voorzien van een houtkleurige knoop. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop dit leuke be ... (meer lezen)
€ 7,95 1
Beursje met Knoop - Oranje
Een kleurrijk, gehaakt beursje met een houten knoop als sluiting. Dit oranje exemplaar heeft een fuchsia rand en is voorzien van een houtkleurige knoop. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop dit leuke ... (meer lezen)
€ 7,95 1
Beursje met Beugel - Oranje
Een kleurrijk, gehaakt beursje met stevige, metalen sluiting. Dit oranje exemplaar heeft een groene sluiting en is voorzien van rode kersen met groene steel. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop dit ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Beursje met Beugel - Lichtblauw
Een kleurrijk, gehaakt beursje met stevige, metalen sluiting. Dit lichtblauwe exemplaar heeft een zwarte sluiting en is voorzien van een blauw roosje met groen blaadje. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip e ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Beursje met Beugel - Geel
Een kleurrijk, gehaakt beursje met stevige, metalen sluiting. Dit gele exemplaar heeft een groene sluiting en is voorzien van een rood roosje met groen blaadje. Heeft u een goed gevulde beurs? Hou dan de hand niet langer op de knip en koop d ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Broche Duif - Paars
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is van paars plastic en voorzien van een mooi strikje en roosje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 5 cm x 6 cm (B x H) ... (meer lezen)
€ 3,95 1
Broche Bloemen
Een mooie broche met bevestigingsspeld. Dit exemplaar is van plastic en voorzien van rode bloemetjes en een wit strikje. Leuk voor kinderen of voor wie zich soms nog kind voelt!   Specificaties Afmetingen: 6 cm x 8 cm (B x H ... (meer lezen)
€ 2,95 1
Gelukspoppetje Grease - Danny Zuko
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is in Grease-sfeer beschilderd naar Danny Zuko. Kun je zelf wel wat geluk gebruiken of wil je iemand anders geluk toewensen? Koop dan nu een gelukspoppetje!   ... (meer lezen)
€ 6,95 1
Fietsbel Bloem - Blauw
Een kleurrijke, grote fietsbel met gehaakt hoesje. Deze fietsbel is blauw en voorzien van een blauw hoesje (dat het geluid iets dempt) met donkerblauw onderkant, een blauw-wit bloemetje en een blauwe knoop. Bestel nu en bel onbeperkt voor sl ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Gelukspoppetje Lila - Roze Roosjes - Witte Veter
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een lila lijfje, witte veter, zwart haar en roze roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelhange ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Gelukspoppetje Groen - Gele Roosjes - Gele Veter
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een groen lijfje, gele veter, zwart haar en gele roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelhange ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Gelukspoppetje Geel - Blauwe Roosjes - Zwarte Vete
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een geel lijfje, zwarte veter, zwart haar en blauwe roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelha ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Gelukspoppetje Roze - Blauwe Roosjes - Blauwe Vete
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een roze lijfje, blauwe veter, zwart haar en blauwe roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelha ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Gelukspoppetje Roze - Rode Roosjes - Witte Veter
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een roze lijfje, witte veter, zwart haar en rode roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelhange ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Gelukspoppetje Blauw - Roze Roosjes - Roze Veter
Een leuk, handgeschilderd gelukspoppetje met sleutelring. Dit exemplaar is heeft een blauw lijfje, roze veter, zwart haar en roze roosjes met groene blaadjes en is verkrijgbaar in het groot en in het klein. Leuk als tashanger of sleutelhange ... (meer lezen)
vanaf € 5,95 1
Fietsbel - Lichtblauw
Een kleurrijke, grote fietsbel met gehaakt hoesje. Deze fietsbel is fuchsia en voorzien van een lichtblauw en roze hoesje (dat het geluid iets dempt). Bestel nu en bel onbeperkt voor slechts €8,95!   Specificaties Doorsn ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Col Kind - Roze
Een lekker warm gehaakt kindercolletje. Dit exemplaar is roze en voorzien van 3 houten knoopjes. Leuk voor jonge kinderen in de herfst en winter.   Specificaties Afmetingen: 21 cm x 19 cm (B x H) Afmetingen Uitgevouwe ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Fietsbel Roosje - Fuchsia
Een kleurrijke, grote fietsbel met gehaakt hoesje. Deze fietsbel is rood en voorzien van een fuchsia hoesje (dat het geluid iets dempt) met oranje bovenkant, geel roosje en groene blaadjes. Bestel nu en bel onbeperkt voor slechts €8,95! ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Fietsbel Roosje - Roze
Een kleurrijke, grote fietsbel met gehaakt hoesje. Deze fietsbel is blauw en voorzien van een roze hoesje (dat het geluid iets dempt) met fuchsia roosje en groene blaadjes. Bestel nu en bel onbeperkt voor slechts €8,95!   Speci ... (meer lezen)
€ 8,95 1
Deken Baby - Grijs
Een lekker warm gehaakt babydekentje. Dit exemplaar is grijs en voorzien van een mooi afgewerkte rand. Hou jouw babytje lekker warm met deze deken of geef het als kraamcadeautje.   Specificaties Afmetingen: 65 cm x 55 cm (L ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Deken Baby - Blauw
Een lekker warm gehaakt babydekentje. Dit exemplaar is blauw en voorzien van een witte rand. Hou jouw babytje lekker warm met deze deken of geef het als kraamcadeautje.   Specificaties Afmetingen: 65 cm x 50 cm (L x B) ... (meer lezen)
€ 14,95 1
Col Kind - Blauw
Een lekker warm gehaakt kindercolletje. Dit exemplaar is blauw en voorzien van 3 houten knoopjes. Leuk voor jonge kinderen in de herfst en winter.   Specificaties Afmetingen: 21 cm x 19 cm (B x H) Afmetingen Uitgevouw ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Col Kind - Groen
Een lekker warm gehaakt kindercolletje. Dit exemplaar is groen en voorzien van 3 houten knoopjes. Leuk voor jonge kinderen in de herfst en winter.   Specificaties Afmetingen: 23 cm x 22 cm (B x H) Afmetingen Uitgevouw ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Col Kind - Bruin
Een lekker warm gehaakt kindercolletje. Dit exemplaar is bruin en voorzien van 3 houten knoopjes. Leuk voor jonge kinderen in de herfst en winter.   Specificaties Afmetingen: 21 cm x 19 cm (B x H) Afmetingen Uitgevouw ... (meer lezen)
€ 9,95 1
Karel Kabouter - Hartjes
Een kleurrijke, handbeschilderde Karel Kabouter. Karel is erg handig als je zelf niet van opruimen of de afwas houdt. Dit exemplaar heeft rode schoenen, een groene broek, een oranje shirt, een blauw jasje en een rode muts. Op zijn broek staa ... (meer lezen)
€ 65,00 1

LET OP!

Het is niet mogelijk om in deze webwinkel (direct) met iDEAL te betalen. Alle betalingen verlopen contant of middels overboeking (Tikkie-betaalverzoek per mail) en u krijgt de factuur per mail.